Elis Pavaje se implică din nou în proiecte de anvergură la nivel național. De data asta, este vorba despre Cluj Arena, proiect 100% românesc. În colaborare cu societatea Con-a SRL, una dintre firmele care s-a ocupat de construcția arenei clujene, proiect 100% românesc, Elis Pavaje a asigurat o parte din lucrările de amenajări exterioare ale proiectului.

Contractul a constat în furnizarea de pavaj, borduri și rigole, dar și în realizarea serviciilor de montaj a pavajului aleilor din jurul arenei si a parcarilor, ridicându-se la câteva sute de mii de euro.

Lucrările realizate de Elis Pavaje în cadrul proiectului Cluj Arena s-au întins pe o perioadă de o lună și au fost finalizate la data de 30 septembrie 2011. Pentru acest proiect au lucrat 20 de persoane, împărțite în 3 echipe. Suprafața lucrării, una dintre cele mai importante ale Elis Pavaje din acest an, este de 14.000 mp de pavaj și aproximativ 2.000 de metri de borduri și rigole.

În cadrul proiectului de la Cluj Arena, Elis Pavaje a folosit următoarele modele de pavaj: Pătrat P4 Umbră (produs special pentru acest proiect în 4 nuanțe),  Frunză F4 antracit și Dreptunghi D2 roșu fără șanfren (pentru pista de bicicliști). Pe lângă pavaj, Elis a mai furnizat  borduri (B3 și B1) și rigolă scafă R1.

Stadionul Cluj Arena are o capacitate de 30.335 de locuri și respectă standardele FIFA și UEFA. Lucrările la acest stadion au început în luna iulie a anului 2009 și au fost executate de un consorțiu de opt firme care a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Cluj. Noua arenă beneficiază și de o pistă de atletism care poate găzdui competiții internaționale atletice.  Costurile Cluj Arena s-au ridicat la 35 de milioane de euro, fără TVA, fondurile provenind atât de la Consiliul Județean Cluj, cât și de la Guvernul României, acesta din urmă alocând 14 milioane de euro pentru construcție.