Curtea casei tale poate fi locul ideal pentru odihnă şi recreere alături de familie şi prieteni. Dacă vrei să-ţi amenajezi o curte modernă cu un buget accesibill, îţi propunem câteva produse cu care o poţi transforma în spaţiul preferat de petrecere a timpului liber! Important este să stabileşti de la început ce stil de amenajare vei aborda, pentru a nu achiziţiona materiale care nu îţi vor mai fi de folos ulterior.

Primul pas în amenajarea unei curţi moderne îl reprezintă stabilirea funcționalităților dorite – alei, terasă, parcare exterioară, zonă de gratar și altele. Apoi, urmează definirea stilului – romantic, minimalist, rustic, futurist, lucru care te va ajuta în alegerea elementelor necesare pentru realizarea amenajării – pavele, borduri, elemente ornamentale și alte produse. Calitatea amenajării finale va rezulta din combinarea potrivită a elementelor funcționale cu cele estetice și încadrarea lor armonioasă în mediul ambiental natural.

Pavelele rezidenţiale au finisaje atent realizate, forme şi cromatică interesante, astfel încât vei obţine un spaţiu estetic şi funcţional. Datorită materialului de calitate superioară din care sunt fabricate – betonul vibropresat, acestea au o rezistenţă foarte bună la uzură şi nu vor necesita întreţinere majoră în timp. Iată câteva modele deosebite şi accesibile!

Pavajul Dreptunghi este un model clasic şi oferă spaţiului amenajat un aspect elegant, curat şi eficient organizat. Culorile disponibile pentru acest model sunt alb-crem, antracit, ciment, galben, maro, roşu, teracotă şi îl poţi găsi la preţuri începând de la 35 lei/mp.
Model Dreptunghi
Pavajul Floare se distinge prin forma specială a dalelor, fiind recomandat pentru pavarea curţilor datorită efectului de spaţiu cald şi primitor pe care îl creează. Culorile sale, ciment, roşu, galben, pastel, pot fi folosite separat sau îmbinate, pentru a obţine un design special! Preţurile pentru acest model variază între 35 şi 59 lei/mp.
Floare
Pavajul Cromatica este un model plăcut şi vesel, care dă un plus de culoare curţii, indiferent de anotimp. Suprafaţa pastelată a pavelelor, obţinută printr-o tehnologie de colorare specială, împreună cu forma specifică de floare, conferă spaţiilor un aspect dinamic şi tineresc. Preţul acestui model este de 59 lei/mp.
Cromatica
Pavajul Rondo este unul dintre cele mai flexibile modele de pe piaţă şi poate fi integrat uşor în spaţii variate, datorită formei speciale a pavelelor. Modelul este alcătuit dintr-o combinaţie de câte cinci dale cu formă pătrată şi trapezoidală şi poate fi achiziţionat în nuanţele maro şi alb-crem, la preţul de 59 lei/mp.
Rondo

Zidurile ornamentale de înălţime mică, numite palisade, sunt ideale pentru a delimita spaţiile verzi, amenajate cu iarbă sau flori, de restul curţii tale. Acestea au dimensiuni de aproximativ 45 cm şi două feţe cu suprafaţă neregulată, care dau impresia de piatră naturală. Gama cromatică în care pot fi găsite include nuanţele alb-crem, antracit, coral, perla, scoică, sepia, teracotă, travertin, iar preţurile pornesc de la 21 lei/buc.
palisade

Jardinierele din beton vibropresat reprezintă o soluție practică pentru a înfrumuseţa spaţiile din jurul casei, având forme creative şi plăcute și rezistență crescută în timp, indiferent de condiţiile meteorologice. Acestea pot fi decorate cu flori, arbuşti ornamentali sau chiar mici pomi fructiferi. Poţi opta pentru diferite modele, în culorile alb-crem, antracit, ciment, galben, maro, roşu, teracotă, verde, la preţuri începând de la 3 lei/buc.
Desktop198

Produsele şi preţurile menţionate sunt disponibile în oferta producătorului Elis Pavaje, liderul pieţei pavajelor din România. Consultă întreaga gamă de pavaje şi produse ornamentale pe www.elis.ro