Pentru cei care îşi doresc o curte modernă, specialiştii în amenajări exterioare  propun folosirea unui pavaj care să creeze efecte tridimensionale (3D). Este vorba de modelul Trenova Romb, pavaj rezidential premium aflat in gama Elis Pavaje.

Prin forma sa şi montarea specifică a pavelelor, acest model creează efecte 3D acolo unde este folosit, făcându-i negreşit pe cei care vin în vizită să admire inovatorul rezultat.

Modelul Trenova Romb se distinge printr-o suprafaţă netedă şi se găseşte în 3 nuanţe de gri. Combinaţia interesantă a formei rombice construieşte un aspect estetic plăcut ce dă impresia de spaţiu tridimensional.

Montajul pavelelor Trenova Romb se realizează cu uşurintă, acest model fiind alegerea potrivita pentru pavarea de zone pietonale, curti, alei de gradina, terase, drumuri de acces la dependinte, parcuri si piete.

În afara aspectului estetic deosebit, pavelele Trenova Romb au o rezistenţă foarte bună la uzură datorită materialului dens, omogen, obţinut prin procesul de vibropresare. De asemenea, au rezistenţă la gelivitate (cicluri de îngheţ – dezgheţ) datorită aditivilor de impermeabilizare şi îngheţ-dezgheţ.