Domeniul construcțiilor poate fi definit simplu – în continuă mișcare! Producătorul de pavaje, Elis Pavaje, cu o vechime de 22 de ani pe piață, a reușit să rămână în 2013 liderul pieței de pavaje, în ciuda situației economice dificile, lucrând la proiecte noi și îmbunătățind continuu calitatea serviciilor oferite clienților.

Activitățile principale pe care a mizat producătorul anul trecut, au fost:

  • La 1 an de la lansare, în octombrie 2013, showroom-ul Elis Pavaje din Stoenești a înregistrat vânzări de 250.000 de euro, datorate atât posibilității oferite clienților de a consulta îndeaproape întreaga gamă de produse expuse, cât și a ofertei complete de servicii disponibile la Elis: consultanţă, proiectare, producție, transport, montaj.
  • Elis Pavaje a continuat și în 2013 strategia abordată în ultimii ani, aceea de a lansa în fiecare an noi produse pentru sectorul rezidenţial. Anul trecut a adus în portofoliul Elis trei noi modele de pavele – Pietra, Maris și Maris Antico, potrivite atât pentru amenajarea și îmbogățirea estetică a aleilor din spațiile moderne, cât și pentru spațiile cu atmosferă rustică.
  • Anul trecut, pe lângă rețeaua națională de distribuitori (depozite de materiale de construcții), compania a crescut numărul parteneriatelor și a încheiat noi colaborări cu câțiva din marii retaileri (Dedeman, Hornbach, Picollo, Leroy Merlin etc. )