Spatiul exterior reprezinta cartea de vizita a locuintei si de aceea, amenajarea acestuia trebuie realizata in acelasi ton cu spatiul interior. Asadar, intr-o prima etapa vei avea nevoie de zone functionale pentru acces in curte.  Dupa ce acestea sunt realizate, amenajeaza zone de relaxare, pe care le poti crea cu ajutorul bancilor, focarelor si al jardinierelor. Beneficiaza de avantajele pavelelor Elis Pavaje!

CALITATE

Pavelele vibropresate sunt obtinute prin compactarea betonului semi-uscat, proces de fabricatie realizat cu ajutorul unei linii tehnologice automatizate. Betonul este preparat cu un continut minim de apa, turnat in matrite de otel, iar presa vibratoare comprima betonul, eliminand orice picatura de apa in exces. Acest proces de fabricatie le garanteaza o durata de viata de minim 20 de ani.

VARIETATE DE FORME SI CULORI

Ai posibilitatea de a te juca cu pavele de forme diferite, mixuri de dimensiuni si degrade-uri variate. Culorile intense sau pastelate, si textura pavelelor, fac ca suprafata sa ilustreze un spectacol vizual indelungat, fara sa fie nevoie sa le protejezi, sa le acoperi sau sa le demontezi.

MONTAJ SI INTRETINERE FACILE

Pavelele sunt usor de montat, chiar si pe suprafete neregulate, iar intretinerea este usoara. Montarea pe strat de nisip permite desfacerea, recuperarea si refacerea pavajului. Astfel, poti reconfigura amenajarea cu pavelele deja montate, fara a se observa interventia. Pavelele asigură o stabilitate foarte bună suprafetelor datorita legaturii intre elemente, pe mai multe muchii.

SISTEM ECOLOGIC

Spatiile interstitiale dintre pavele permit aerisirea solului si un drenaj eficient.

In concluzie, multitudinea de beneficii oferita de pavalele Elis Pavaje constituie solutia ideala pentru oricine, indiferent daca doresti sa adaugi un plus de originalitate, calitate sau durabilitate spatiului personal. Cu un pavaj atent ales si o echipa profesionala pentru montaj, ai garantia ca vei avea o gradina impecabila, cu alei bine definite si spatii conturate astfel incat sa starneasca, chiar si peste ani, o placere vizuala.

Mai multe detalii pe www.elis.ro