Retrospectiva Elis Pavaje 2017 in 20 de imagini

In anul care tocmai se incheie, piata pavelelor din beton vibropresat din Romania si-a pastrat liderul: Elis Pavaje, producatorul roman cu experienta si clienti fideli de peste 26 de ani. Pentru Elis, 2017 a fost un an de dezvoltare, plin de evenimente si lansari de produse premium.

Iata, mai jos, istoria anului 2017 in fotografii sugestive:

Ianuarie: Elis Pavaje a demarat lucrarile la cea de-a treia fabrica din grupul Elis, in zona Moldovei, care va  produce  pavele premium si standard, borduri, boltari si rigole. Investitia totala preconizata se ridica la 10 milioane de euro si urmeaza a fi amortizata in termen de 10 ani. “Urmarind dinamica pietei, am ajuns la concluzia ca deschiderea unei noi unitati de productie este un pas necesar  in dezvoltarea companiei.” a declarat Emil Gota, directorul general al companiei.

A inceput construirea celei de-a treia fabrici Elis Pavaje in Secuienii Noi, jud. Neamt.

Februarie: compania a anuntat lansarea a trei produse noi – Decora si Cortina D7, din gama premium, si Dreptunghi D7, din gama standard, care au urcat rapid in topul preferintelor clientilor. “Analiza rezultatelor inregistrate ne arata ca si clientii romani se raliaza tendintelor la nivel mondial privind amenajarile exterioare, in special cand vine vorba despre curti, gradini, alei private, si anume pavele de mari dimensiuni, inspirate din natura.” a apreciat Bianka Dobre, director marketing Elis Pavaje.

Decora, gama Premium: Mix de 4 dimensiuni, inspirat din vechile drumuri romane.

 

Cortina D7 – pavelele de mari dimensiuni sunt in trend

Martie – Elis Pavaje a fost ales partener al revistei Casa mea pentru participarea comuna la Targul Ambient EXPO, in perioada 23 – 26 martie. Specialistii Elis au amenajat standul publicatiei, in forma de terasa, cu cele mai noi modele de finisaje pentru terasa si gradina.

Stand amenajat de Elis Pavaje pentru revista Casa mea – Targul Ambient EXPO

Stand revista Casa mea – Elis Pavaje – privire de ansamblu

Mai: Ca urmare a succesului inregistrat cu primele produse format 60 x 30 mm, lansate in februarie, alte 3 modele de mari dimensiuni intra in portofoliul Elis:  Arena D7, Arena P8 si Urbana D7, in mixuri moderne de culori.

Arena D7 aminteste de nisipul spulberat de vant

Arena P8 imbie la joaca in doi, in aer liber

Pavelele premium Urbana, alegerea potrivita pentru o amenajare moderna

De asemenea, compania lanseaza Oferta de produse Mai 2017, cu informatii utile pentru cei care doresc sa isi amenajeze curtea sau terasa.

Iunie: se relanseaza showroomul fabricii de la Stoenesti, jud. Prahova, care devine cel mai mare showroom de produse din beton vibropresat din Romania, cu o suprafata de peste 3000 mp.

Showroom Elis Pavaje – Stoenesti, jud. Prahova

Showroomul a fost gandit pentru a reprezenta o sursa de inspiratie pentru amenajarea spatiilor exterioare, rezidentiale, comerciale sau publice si a fost realizat prin intermediul unui concurs de idei, in parteneriat cu Facultatea de Urbanism si Asociatia Absolventilor Urbanisti si Peisagisti din Romania.

Showroom Elis Pavaje, Stoenesti – fantana arteziana

August: Elis Pavaje lanseaza pe piata romaneasca o serie de produse pentru gradina sub forma de kituri: banci, focare, jardiniere, realizate din prefabricate din beton vibropresat. Pentru realizarea kiturilor au fost alese pavele cu aspect antichizat, din gama premium, deoarece acestea se situeaza constant in topul preferintelor clientilor.

Focar Quadra – Elis Pavaje

Banca Resto, alb – crem – Elis Pavaje

In plus, suprafata special prelucrata pentru a crea aspectul patinat, in culori naturale, este usor de incadrat in orice amenajare, indiferent de stil. Noile produse  imbina armonios functionalitatea cu esteticul si sunt rezistente in timp.

Jardiniera Combi, antracit – Elis Pavaje

Septembrie: Noua fabrica Elis Pavaje de la Secuienii Noi, jud. Neamt, incepe productia.

Fabrica Secuienii Noi – Elis Pavaje

Dotata cu o linie de productie integral automatizata, de ultima generatie, achizitionata din Germania, unitatea asigura o capacitate totala de 5000 mp/zi. Prin aceasta investitie, capacitatea totala de productie a companiei ajunge la 15.000 mp de pavele / zi .

Linie productie automatizata – fabrica Secuienii Noi, Elis Pavaje

Octombrie: Isi deschide portile Theodora Golf, cel mai mare teren de golf din Romania, pentru care Elis Pavaje a furnizat pavele si alte produse din beton vibropresat, precum si servicii de montaj.

Theodora Golf – amenajare exterioara Elis Pavaje

Produsele Elis au fost utilizate pentru delimitari ale spatiilor verzi, realizarea zonelor pietonale si a parcarilor, precum si pentru amenajarea spatiului de relaxare, agrement si cazare din cadrul clubului, in alegerea modelelor si culorilor tinandu-se cont de specificul fiecarei destinatii.

Theodora Golf, complex cazare – amenajare Elis Pavaje

De asemenea, se lanseaza noul catalog Elis Pavaje 2017 – 2018, o aparitie ce se remarca prin calitatea design-ului si a tiparului, astfel incat poate concura cu succes cu o revista premium din categoria Home & Deco. Catalogul se remarca prin numarul mare de fotografii cu lucrari de amenajare in stiluri arhitecturale diferite, realizate la clientii Elis Pavaje.

Noiembrie: Se finalizeaza lucrarile la Stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Elis Pavaje a fost ales antreprenor de specialitate pentru amenajarea exterioara cu pavele si alte produse din beton vibropresat.

Stadionul Ion Oblemenco – amenajare pavaj Elis Pavaje

“Suntem onorati ca am fost alesi ca parteneri pentru a reconfigura spatiile exterioare ale stadionului Ion Oblemenco, stadion cu traditie in istoria fotbalului romanesc. Proiectul de amenajare a fost unul complex, atat ca suprafata, cat si din punct de vedere al arhitecturii, cu 11 produse din portofoliul Elis Pavaje” a declarat Vasile Gota, Director executiv al companiei.

Trepte amenajate de Elis Pavaje – Stadionul Ion Oblemenco, Craiova

Acestea sunt, pe scurt, principalele repere din activitatea producatorului roman de produse din beton vibropresat Elis Pavaje in anul 2017.

Ramai alaturi de noi si in 2018 pentru noutati si tendinte in amenajari exterioare. La multi ani!