Tu ce stil preferi: retro sau modern?

Ce transforma o casa in “acasa”? In acel spatiu primitor si familiar, in care astepti cu drag sa revii zi de zi pentru a petrece timp cu familia si cei apropiati? Un raspuns inedit, dar  adevarat este “un strop din sufletul proprietarului”, liantul care uneste toate elementele arhitecturale si le armonizeaza intr-un decor intim si echilibrat.  Totodata, curtea si gradina ne intampina primele de “bun-venit” si ne introduc in atmosfera familiara de la interior.


Pentru a respecta tendintele in amenajari exterioare la nivel mondial si a le oferi clientilor solutii imbunatatite pentru amenajari, cu produse nu doar functionale, ci si estetice, care sa reflecte personalitatea si stilul de viata al proprietarilor casei, Elis Pavaje a lansat doua noi Produse in gama Premium: Decora si Cortina D7.

Inspirat din arhitectura imperiului roman, Decora este un model de pavaj retro, impunator dar ospitalier, recomandat pentru spatiile mari, carora le confera personalitate. Amenajarile realizate cu pavaj Decora impun un aer aristocratic, totodata  original, datorita finisarii in degrade-uri rafinate. Cele 4 dimensiuni diferite de pavele se monteaza intretesut, evocand celebrele drumuri romane.  fiind posibile doua modele de dispunere a pavelelor.

“Am aflat despre acest nou model de la un reprezentant Elis Pavaje care mi l-a recomandat inspirat de arhitectura casei. L-am ales din prima, fara sa stau pe ganduri. Cred ca este cel mai potrivit pavaj pentru a conferi curtii mele un aer retro, dar masculin si bine structurat.” afirma incantat de alegerea facuta Mihai Alexandru, din Cluj. “Astept cu incantare finalizarea montajului pentru a-mi invita familia si prietenii la un gratar in curte. Fiind un produs nou sunt interesat sa vad cum se va integra cu arhitectura casei.

Produsul este disponibil in 4 mixuri de culori: Tempo, Granit, Dolomit, Café . Avand grosimea de 80 mm, este recomandat inclusiv pentru spatii cu trafic incarcat, precum parcari si drumuri secundare.

Pentru mai multe informatii despre acest produs si posibilitati de montaj, contactati un reprezentant Elis Pavaje.

Al doilea produs lansat in 2017 de Elis Pavaje este Cortina D7, un model viguros si indraznet. Datorita dimensiunilor generoase de 600x300mm, acesta transforma spatiile pavate intr-un ambient elegant, aerisit si atemporal. Pentru a se integra in amenajari cat mai diverse, pavelele Cortina D7 sunt disponibile in 4 mixuri de culoare: Domolit si Café, recomandate celor care prefera  nuantele mai blande, inspirate din natura, iar Granit si Tempo sunt culori puternice, care imprima personalitate spatiului. Pavelele Cortina sunt o alegere ideala pentru terase, parcuri si piete.

Un aspect important de mentionat este ca suprafata acestor doua noi modele este de tip beton colormix, fiecare pavela avand un colorit unic si irepetabil, iar mixul nuantelor recreeaza natura cu imperfectiunile sale.

Gasiti aici mai multe informatii despre aceste doua noi modele de pavaj din gama premium Elis Pavaje.