Pentru cei care sunt interesaţi de produsele de balastieră şi carieră şi de domeniile în care acestea pot fi folosite, Elis Agregate a lansat un website specializat –www.balastiera-elis.ro

Website-ul este structurat în două secţiuni. În cazul secţiunii de balastieră, găsiţi informaţii cu privire la sorturi, piatră concasată şi balast, iar în secţiunea de carieră sunt prezentate câteva tipuri de piatră spartă şi brută, precum şi domeniile în care acestea pot fi folosite.

Balastiera Elis este activă încă din anul 2003. Staţia sa de sortare este situată pe malul stâng al râului Mureş, în dreptul localităţii Balomiru de Câmp, între Oraştie şi Sebes sau Alba Iulia. Activitatea principală o reprezintă exploatarea pietrişului şi nisipului din albia râului Mureş.

Pe de altă parte, agregatele de carieră provin de la cariera Jidovu. Din punct de vedere calitativ, andezitul industrial şi de construcţii este o rocă care prin concasare – sortare poate fi utilizată la lucrări de construcţie şi reabilitare a drumurilor sau la fabricarea betoanelor.