Despre blog

Elis Pavaje este primul producator de pavele din Romania, activ in aceasta industrie de mai bine de un sfert de secol. Totodata, este liderul pietei de pavele si produse din beton vibropresat la nivel national.

Portofoliul actual de produse al companiei include, pe langa pavele si dale, produse pentru gradina, rigole, borduri, blocheti, boltari si elemente de canalizare. Totodata, compania activeaza ca antreprenor general pentru lucrari de infrastructura, oferind servicii complete, de la terasamente si canalizare, pana la asfaltare.

In 2017, compania a deschis cel mai mare showroom de pavele si produse din beton vibropresat, de aproximativ 3000 mp, la sediul din Stoenesti, judetul Prahova. Aici, vizitatorii pot vedea toate produsele premium Elis Pavaje, intr-o gama larga de culori si forme, astfel incat locul este o sursa de inspiratie pentru amenajarea proprie. (poza showroom atasata).

Business de familie, demarat in 1991 cu 2 angajati si un utilaj artizanal de mica productivitate de 6 mp/zi, Elis Pavaje a ajuns in prezent la o echipa de 380 de angajati, a carei activitate  asigura o productie de 15000 mp/zi in cele trei unitati de productie (Petresti – jud. Alba, Stoenesti – jud. Prahova si Secuienii Noi-jud. Neamt).

De ce un blog despre pavaje?

www.elis.ro/blog este un blog care isi propune sa ofere sfaturi celor interesati de  decorarea unui spatiu exterior cu pavele si borduri, gard sau mic mobilier de gradina. Fie ca aveti nevoie de sfaturi legate de proiectare, de alegerea tipului de pavaj sau aveti intrebari legate de montaj, pe acest blog veti putea gasi informatiile necesare.

Pentru multi clienti, principala problema in alegerea modului de amenajare a gradinii sau curtii este lipsa de informare. De multe ori alegerea pavajului nu se face in urma discutiei cu un specialist, ci in baza caracteristicilor estetice sau sfaturilor prietenilor. Din aceasta cauza,  ne-am propus sa lansam un blog prin care sa oferim sfaturi profesioniste in materie de  amenajare cu pavele.

Obiectivul blogului este de a impartasi cu voi tot ceea ce profesionistii  nostri au invatat in peste 25 de ani de experienta in amenajari exterioare. Suntem constienti ca pe o piata in care abunda mesajele publicitare dar se regasesc putine informatii utile, educarea clientilor si informarea corecta sunt esentiale pentru client, astfel incat alegerea sa tina cont de calitate si performanta in timp a produsului, nu doar de avantajul pretului cel mai mic.

Va raspundem cu drag la intrebari aici pe blog, pe pagina noastra de Facebook si pe site, prin intermediul aplicatiei de messenger.

Pentru intrebari, ne puteti contacta prin mijloacele disponibile in pagina de Contact a blogului.

Tine pasul cu noi!

Newsletter

In conformitate cu prevederile regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice ("GDPR") Elis Pavaje SRL se angajeaza sa pastreze datele dvs. exclusiv in scopul pentru care au fost trimise. In situatia in care ulterior veti dori retragerea acestor date, va rugam sa transmiteti o cerere pe office@elis.ro

Arhiva