V-ați decis asupra modelului de pavaj care vă va înfrumuseța curtea? Atunci nu rămâne decât să pavați aria dorită și să pășiți fericiți pe noua alee. Însă, pentru a fi mulțumiți 100% de lucrarea din curtea dumneavoastră, este recomanadat să apelați la serviciile specializate de montare oferite de producător.

Elis Pavaje, liderul pieței de pavaje din România, pune la dispoziția clienților săi echipe profesioniste care asigură lucrări de o calitate foarte bună, de la pregătirea terenului, până la montarea propriu-zisă.

Avantaje și prețuri

Dacă alegeți să angajați personal specializat care să se ocupe de amenajarea curții dumneavoastră cu pavaj, un cost estimativ al lucrării variază între 30-50% din valoarea produselor necesare lucrării. În acest cost, veți beneficia de numeroase avantaje, fiind un procedeu care înglobează un întreg complex de activități, pavarea însemnând mult mai mult decât punerea cap la cap a unor dale sau pavele. Astfel, se parcurg etape graduale, în care sunt folosite o serie de straturi de materiale diverse, suprapuse pe terenul natural, care au menirea de a realiza o structură corespunzătoare îndeplinirii unei destinații speciale.

Personalul va avea în vedere:

  • infrastructura să fie atent și corect adaptată fiecărei situații în parte
  • să asigure planeitatea stratului suport din nisip
  • la montarea propriu-zisă să se urmărească alinierea rosturilor și umplerea acestora cu nisip
  • compactarea finală (care are rolul de a fixa pavelele între ele și în stratul suport) să fie realizată cu grijă, pentru a evita deteriorarea produselor. Echipa folosește în acest o placă vibrocompactoare cu talpă de cauciuc.

Montarea pavajului de către o echipă pregătită în acest sens vă va scuti de griji, timp pierdut și va garanta o suprafață în armonie cu mediul înconjurător, rezistentă, cu un aspect estetic plăcut, dinamică și versatilă.  După montare, puteți întreține suprafața pavată curățând-o cu jet de apă sau, dacă este necesar, cu diferite soluții de înlăturare a algelor și mușchilor sau de îndepărtare a petelor de ulei.